Aktualności

language-switchlanguage-switchenlanguage-switchdelanguage-switchru
language-switchlanguage-switchenlanguage-switchdelanguage-switchru
PRACUJ U NAS

Restauracja

Restauracja działa w zgodzie z ogólną ideą hotelu: żyj zdrowo.

Szef kuchni dokłada wszelkich starań aby wszystkie dania były zarówno smaczne, jak i zdrowe. W naszej ofercie znajdą Państwo dania tradycyjne, jak również dietetyczne (w tym catering dietetyczny), dla osób szczególnie ceniących sobie zdrowy tryb życia.

Restauracje dla 80 i 25 osób, zaskoczą Państwa ciekawymi propozycjami: m.in. otwarta kuchnia, bufet rodzinny – niedzielne obiady molekularne i eko dla rodzin z dziećmi (dzieci jedzą za 1 zł), przygotowywanie dań na oczach gości ze świeżych, ekologicznych, wybranych przez nich składników.

Ciekawą ofertą dla rodzin z dziećmi jest możliwość skorzystania z fachowej opieki nad Waszymi pociechami w Strefie Dziecka, podczas gdy rodzice korzystają z oferty restauracji, Centrum Spa lub Siłowni w naszym obiekcie. Naszym gościom serwujemy również pyszne desery, aromatyczną kawę i alkohole z całego świata.

Oferta restauracji AGIT dostępna jest zarówno w restauracji hotelowej, jak i w formie cateringu.

Zapraszamy Państwa do spróbowania prawdziwej gościnności i zasmakowania fachowej obsługi!

Patronat nad kuchnią: Jean Bos.
www.jeanbos.com.pl

Dyplomowany mistrz Kucharski Belgii i Francji twórca Akademii Kuchni Molekularnej w Polsce.

Dyplomy naszych kucharzy:

dyplomy

Wyróżnienie – Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej
„Lubelskie Smaki”
Jean Bos Hotel Agit restauracja Lublin Lubelskie Smaki

Dla studentów zniżka 10% w naszej restauracji:
Bistroclub

NA GÓRĘ