Masz pytanie?

Zamknij
* Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę AGIT Agnieszka Rydz z siedzibą w Lublinie, ul. 3 Maja 16/7, 20-078, wpisaną do CEIDG, posiadającą numer NIP 9462158036, REGON 431013440 w celach niezbędnych do kontaktu ze mną. Pani/Pana dane osobowe nie będą udostępniane innym odbiorcom.
* - pola obowiązkowe
Skontaktuj się znami
  • sylwester lublin agit
  • catering świąteczny lublin agit
  • spa lublin agit promocje grudzień
  • Rabat 20% na dania z karty
  • Pakiet biznes z masażem
  • Pakiet biznes z masażem 2
  • weekendowy pakiet wypoczynkowy
  • weekend spa
  • wesela lublin
  • karnet sportowo-kosmetyczny lublin
  • promocje kosmetyczne
  • rodzinne obiady molekularne jean bos
<Wydarzenia>
Rezerwacja online
Projekt
„Dywersyfikacja działalności celem wprowadzenia nowych usług”
ue
Nagrody Hotelu Agit

Kucharz Hotelu Agit najlepszym kucharzem Lubelszczyzny 2017

Wrzesień 2017


Tomasz Mielniczuk, Hotel Agit, zdobył I MIEJSCE w konkursie Good Chef 2017 dla najlepszego kucharza Lubelszczyzny podczas Europejskiego Festiwalu Smaku 2017 w Lublinie


Czytaj więcej...

Agit nagrodzony podczas festiwalu Restaurant Week

Maj 2017


Najlepsze danie główne: HOTEL AGIT


Czytaj cały artykuł...

Mistrz kuchni Hotelu Agit Jean Bos opowiada o swoich pasjach kulinarnych

Maj 2016


Jedzenie jest przeżyciem, poszczególne składniki potraw dostarczają człowiekowi duchowych doznań. Gastronomia jest sztuką, obiad może być spektaklem teatralnym ze scenografią, dymami i światłami. Ryba może mieć smak czekolady, mięso smak palonego siana. Fascynuje mnie zabawa kolorem, smakiem i formą na talerzu.

Rozmawia: Waldemar Sulisz


Czytaj cały wywiad...

Hotel Agit gościł Szefów Kuchni z całego świata

5 czerwca 2016

"To było bardzo smakowite podsumowanie kulinarnej eskapady 60 szefów kuchni z całego świata w Lublinie. Czarodzieje kuchni ugotowali dla mieszkańców Lublina swoje narodowe potrawy. Były rozmowy o smakach, wzruszenia i pożegnania. Wszyscy mówili jednym głosem: Lublin jest fantastyczny. Chcą tu przyjechać za rok."


Czytaj więcej...

Jean Bos, szef kuchni Hotelu Agit w wywiadzie dla Dziennika Wschodniego

2 czerwca 2016

"W Polsce najpierw znalazłem miłość. Wtedy zdecydowałem się otworzyć w Polsce Akademię Molekularną z warsztatami i szkoleniami w Hotelu Agit w Lublinie. Pytają mnie dziennikarze, dlaczego nie ściągnąłem ich do Warszawy. A dlaczego nie do Lublina? – pytam."

Z Jeanem Bosem rozmawia krytyk kulinarny Waldemar Sulisz


Czytaj więcej...

Niezapomniany Dzień Dziecka w Hotelu Agit

1 czerwca 2016

To był wyjątkowy i pełen miłych wrażeń dzień. Spędziliśmy dzisiejsze przedpołudnie na wesołych zabawach i ciekawych niespodziankach, które czekały na nas w Hotelu Agit.


Czytaj więcej...

Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej
z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa

- To kuchnia, w której dania podawane są w inny sposób. Zmienia się ich wygląd, ale na końcu jest to samo - właściwy smak.

Unika się w niej tłuszczu i smażenia, dzięki czemu jest zdrowsza. Stawiamy głównie na gotowanie lub pieczenie w niskiej temperaturze. Warunkiem jest bezwzględne trzymanie się receptur - mówi Jean Bos, obecny szef kuchni Hotelu Agit.

Okazuje się, że taka metoda gotowania ma dwie ważne zalety: jest zdrowsza, ale i oszczędniejsza.

- Przy tradycyjnym smażeniu można stracić nawet 40 proc. wagi i co najmniej tyle samo smaku oraz wartości odżywczych niż przy gotowaniu próżniowym. Poza tym ma się większą kontrolę na produktem - mówi Jean Bos.


Źródło

Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla... kosmonautów.

W menu znajdziemy np. podwędzaną golonkę pod mglistą kopułą, serwowaną z gratin z ziemniaków i spaghetti. Każdy łasuch będzie urzeczony oglądając wyjątkowy pokaz kuchni molekularnej, gdy na jego oczach szef kuchni zaserwuje lody sorbetowe z ciekłego azotu.

Czytaj więcej...

Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”

Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie

To, co wyróżnia Hotel AGIT spośród innych, to niezwykłe menu, które kusi swoich gości oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej przygotowywanymi przez samego Jeana Bosa...

Więcej...

Nasza restauracja Eco wśród 10 najlepszych restauracji w Lublinie.

5 grudnia 2014 r.

Artykuł w Dzienniku Wschodnim

Przedstawiamy restauracje Lublin, które w nowym roku warto odwiedzić w pierwszej kolejności...

Czytaj więcej...
  • Hotel nowoczesny, pokoje świetnie urządzone. Położony w cichym miejscu. Świetna restauracja, pyszne jedzenie. Bardzo miła obsługa. Naprawdę polecam.
  • Wszystko było nawet powyżej oczekiwań! Goście byli zachwyceni przemiłą obsługą oraz wyśmienitym jedzeniem i niespodziankami dla uczestników.
  • Polecam wszystkim - zestresowanym, złaknionym dobrej kuchni, zakochanym, i tym tylko się lubiącym.
  • Pomysłowo rozplanowane. Sporo miejsc parkingowych. Miła obsługa. Polecam na wyjazdy służbowe i prywatne.
  • Tak pysznych i nietypowo przygotowanych potraw nie jadłam jeszcze nigdy. Szczerze polecam!
  • Pachnące czystością pokoje, rozpalone świece, kominki zapachowe i róże w wazonach... Na pewno wrócimy do tego hotelu!
  • Restauracja Hotelu Agit to strzał w 10! Obsługa szybka i profesjonalna, a zamówione jedzenie - pierwsza klasa
  • Jedno z lepszych śniadań hotelowych, jakie kiedykolwiek jadłem. Naprawdę rewelacja.
  • Wspaniałe potrawy kuchni molekularnej
  • Bardzo polecam. Wygodnie przytulnie. Obsługa na bardzo wysokim poziomie.
  • Nielimitowany dostęp do całodobowej, dobrze zaopatrzonej siłowni. Pomocny personel. Pyszne dania w restauracji
  • Wspaniały hotel dla podróżników
  • Super miejsce w rozsądnej cenie
  • Catering weselny był najlepszy na świecie
  • Rewelacja – jeszcze tak kompleksowego obiektu nie spotkałam
  • Idealne miejsce na wesele
  • Kuchnia to po prostu raj dla żołądka
  • Najlepszy stosunek jakości do ceny
  • Jedno z lepszych śniadań hotelowych jakie kiedykolwiek jadłem
  • Wesele w hotelu dopięte na ostatni guzik
  • Przepyszne jedzenie, przemiła obsługa, pokoje czyste i pachnące
  • Widać, że hotel stawia na jakość!
  • Naprawdę polecam, dużo podróżuję i wiem, że w takiej cenie trudno znaleźć tak dobry hotel
  • Wspaniałe miejsce do odpoczynku, spotkań i organizacji imprez
  • Pokoje świetnie umeblowane i wyposażone, obsługa przesympatyczna
  • Kuchnia na światowym poziomie, przepyszne śniadania i doskonała karta menu
  • Gorąco polecam. Miejsce w pełni przygotowane dla rodzin z dziećmi. Czyściutkie pokoje. Miła obsługa
  • Kuchnia na miarę 5-gwiazdkowego hotelu
  • Spokojny, klimatyczny hotel w dogodnej lokalizacji. Bogata oferta usług SPA, siłownia i przestronne sale
  • Niesamowite doświadczenie kulinarne, dania na bardzo wysokim poziomie
  • Nielimitowany dostęp do całodobowej, dobrze zaopatrzonej siłowni. Pomocny personel. Pyszne dania w restauracji
Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies.X