

Przystawki
1. Pasztet z zająca z pistacjami – 55 zł / kg
2. Karp w galarecie – 50 zł / kg
3. Pasztet z dziczyzny – 45 zł / kg
4. Roladka z sandacza – 65 zł / kg
5. Śledź w śmietanie – 35 zł / kg
6. Śledź słodko-pikantny – 35 zł / kg
7. Śledź tradycyjny – 35 zł / kg
8. Roladka z boczku z grzybami – 55 zł / kg
9. Karkówka ze śliwką – 55 zł / kg
10. Schab z musem chrzanowym – 55 zł / kg
11. Baleron białoruski – 25 zł / kg
12. Sałatka jarzynowa – 19 zł / kg
13. Sałatka z soczewicy i indyka – 35 zł / kg
14. Brzoskwinia faszerowana tuńczykiem – 40 zł / kg
15. Ryba po grecku – 40 zł / kg
16. Kompot z suszu – 4 zł / l
Dania postne
1. Roladka z soli faszerowana borowikami – 50 zł / kg
2. Smażony filet z karpia – 50 zł / kg
3. Dzwonki z łososia – 80 zł / kg
4. Filet z łososia z bobem – 80 zł / kg
5. Pierogi z kapustą – 18 zł / kg
6. Postna kapusta – 10 zł / kg
Zupy
1. Barszcz czerwony – 5zł / l
2. Zupa grzybowa – 15 zł / l
Dania główne
1. Polędwiczka wieprzowa z sosem truflowym – 50 zł / kg
2. Galantyna drobiowa – 48 zł / kg
3. Duszony filet z karpia – 95 zł / kg
4. Roladki z królika – 95 zł / kg
Desery
1. Rolada makowa – 50 zł / kg
2. Sernik – 50 zł / kg
3. Szarlotka – 50 zł / kg
4. Tarta owocowa – 50 zł / kg
5. Tarta z makiem – 50 zł / kg
6. Racuchy – 7 zł / 5 sztuk