Agit Hotel Congress & SPA, Lublin
Przyjazd
Wyjazd

Media o nas

Jean Bos zdradza sekret udanej kuchni

Jean Bos zdradza sekret udanej kuchni

30 gru 2018

Jean Bos Nadworny kucharz króla Belgów, szef kuchni w restauracji Eco Hotelu Agit

pokaż szczegóły
Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”

Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”

3 lis 2018

Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.

pokaż szczegóły
Europejski Festiwal Smaku

Europejski Festiwal Smaku

9 wrz 2017

Oto zwycięzcy konkursu Good Chef 2017:

pokaż szczegóły
Najlepsza restauracja w Polsce

Najlepsza restauracja w Polsce

1 maj 2017

Zobaczcie wyniki plebiscytu wiosennej edycji Restaurant Week.

pokaż szczegóły
Hotel Agit gościł Szefów Kuchni z całego świata

Hotel Agit gościł Szefów Kuchni z całego świata

4 cze 2016

Smaki świata w Hotelu Agit - Hotel AGIT w dniach 4-5 czerwca 2016 r. gościł najlepszych Szefów Kuchni z całego ...

pokaż szczegóły
Najlepsi gotują w Lublinie

Najlepsi gotują w Lublinie

2 cze 2016

Rozmowa z Jeanem Bosem, pomysłodawcą i organizatorem Światowego Zjazdu Kucharzy Gourmonde 2016 w Lublinie.

pokaż szczegóły
Dzień Dziecka w Hotelu Agit

Dzień Dziecka w Hotelu Agit

1 cze 2016

Moc zabawy za darmo.

pokaż szczegóły
Mistrz kuchni Hotelu Agit Jean Bos

Mistrz kuchni Hotelu Agit Jean Bos

1 maj 2016

Jedzenie jest przeżyciem, poszczególne składniki potraw dostarczają człowiekowi duchowych doznań. Gastronomia ...

pokaż szczegóły
Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa

Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa

18 lut 2016

To kuchnia, w której dania podawane są w inny sposób. Zmienia się ich wygląd, ale na końcu jest to samo ...

pokaż szczegóły
Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

5 gru 2014

Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.

pokaż szczegóły
Magia kuchni molekularnej Jeana Bosa w Hotelu Agit

Magia kuchni molekularnej Jeana Bosa w Hotelu Agit

1 sie 2014

Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.

pokaż szczegóły
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij