Szef Kuchni Hotelu AGIT Jean Bos na Europejskim Dniu Śniadania w TVP Lublin
Jean Bos zaprezentował dania, które serwowane są na co dzień w restauracji hotelowej Agit Congress&SPA
Jean Bos zdradza sekret udanej kuchni
Jean Bos Nadworny kucharz króla Belgów, szef kuchni w restauracji Eco Hotelu Agit
Nowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin
"Właściciele AGIT Hotel Congress & SPA, wizjonersko rozbudowują kompleks budynków i w tej wizji jest miejsce ...
Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”
Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.
Top 10 tatarów w Lublinie | Dziennik Wschodni
"Jean Bos żongluje smakami, tradycyjną i nowoczesną techniką, z lekkością i wdziękiem tworzy na talerzu gastronomiczne ...
AGIT wśród 10 najciekawszych restauracji w Lublinie
w zestawieniu Dziennika Wschodniego. "Troć wędzona na przystawkę, krem z maślanki z kwiatami w roli zupy, pieczona ...
Europejski Festiwal Smaku
Oto zwycięzcy konkursu Good Chef 2017:
Najlepsza restauracja w Polsce
Zobaczcie wyniki plebiscytu wiosennej edycji Restaurant Week.
Hotel Agit gościł Szefów Kuchni z całego świata
Smaki świata w Hotelu Agit - Hotel AGIT w dniach 4-5 czerwca 2016 r. gościł najlepszych Szefów Kuchni z całego ...
Najlepsi gotują w Lublinie
Rozmowa z Jeanem Bosem, pomysłodawcą i organizatorem Światowego Zjazdu Kucharzy Gourmonde 2016 w Lublinie.
Dzień Dziecka w Hotelu Agit
Moc zabawy za darmo.
Mistrz kuchni Hotelu Agit Jean Bos
Jedzenie jest przeżyciem, poszczególne składniki potraw dostarczają człowiekowi duchowych doznań. Gastronomia ...
Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa
To kuchnia, w której dania podawane są w inny sposób. Zmienia się ich wygląd, ale na końcu jest to samo ...
Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.
Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.
Magia kuchni molekularnej Jeana Bosa w Hotelu Agit
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.