Szef Kuchni Hotelu AGIT Jean Bos na Europejskim Dniu Śniadania w TVP Lublin
24 kwi 2019Jean Bos zaprezentował dania, które serwowane są na co dzień w restauracji hotelowej Agit Congress&SPA
pokaż szczegółyJean Bos zdradza sekret udanej kuchni
30 gru 2018Jean Bos Nadworny kucharz króla Belgów, szef kuchni w restauracji Eco Hotelu Agit
pokaż szczegółyNowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin
30 lis 2018"Właściciele AGIT Hotel Congress & SPA, wizjonersko rozbudowują kompleks budynków i w tej wizji jest miejsce ...
pokaż szczegółyArtykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”
3 lis 2018Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.
pokaż szczegółyTop 10 tatarów w Lublinie | Dziennik Wschodni
14 sty 2018"Jean Bos żongluje smakami, tradycyjną i nowoczesną techniką, z lekkością i wdziękiem tworzy na talerzu gastronomiczne ...
pokaż szczegółyAGIT wśród 10 najciekawszych restauracji w Lublinie
13 sty 2018w zestawieniu Dziennika Wschodniego. "Troć wędzona na przystawkę, krem z maślanki z kwiatami w roli zupy, pieczona ...
pokaż szczegółyNajlepsza restauracja w Polsce
1 maj 2017Zobaczcie wyniki plebiscytu wiosennej edycji Restaurant Week.
pokaż szczegółyHotel Agit gościł Szefów Kuchni z całego świata
4 cze 2016Smaki świata w Hotelu Agit - Hotel AGIT w dniach 4-5 czerwca 2016 r. gościł najlepszych Szefów Kuchni z całego ...
pokaż szczegółyNajlepsi gotują w Lublinie
2 cze 2016Rozmowa z Jeanem Bosem, pomysłodawcą i organizatorem Światowego Zjazdu Kucharzy Gourmonde 2016 w Lublinie.
pokaż szczegółyMistrz kuchni Hotelu Agit Jean Bos
1 maj 2016Jedzenie jest przeżyciem, poszczególne składniki potraw dostarczają człowiekowi duchowych doznań. Gastronomia ...
pokaż szczegółyArtykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa
18 lut 2016To kuchnia, w której dania podawane są w inny sposób. Zmienia się ich wygląd, ale na końcu jest to samo ...
pokaż szczegółyArtykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.
5 gru 2014Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.
pokaż szczegółyMagia kuchni molekularnej Jeana Bosa w Hotelu Agit
1 sie 2014Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.
pokaż szczegółyZapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij