Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.
Приезд
Отъезд
скидки от 10 % на каждое бронирование

Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

05 декабря 2014

Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.

W menu znajdziemy np. podwędzaną golonkę pod mglistą kopułą, serwowaną z gratin z ziemniaków i spaghetti. Każdy łasuch będzie urzeczony oglądając wyjątkowy pokaz kuchni molekularnej, gdy na jego oczach szef kuchni zaserwuje lody sorbetowe z ciekłego azotu.

Artukuł mogą Państwo przeczytać tutaj.

Бюллетень
Подпишитесь на нашу рассылку.
Этот веб-сайт использует куки.

По его просмотр вы принимаете наши Cookies политики, в соответствии с настройками браузера. Подробнее в политике конфиденциальности.

ОК, закройте