Szef Kuchni Hotelu AGIT Jean Bos na Europejskim Dniu Śniadania w TVP Lublin
24 апр 2019Jean Bos zaprezentował dania, które serwowane są na co dzień w restauracji hotelowej Agit Congress&SPA
покажите деталиJean Bos zdradza sekret udanej kuchni
30 дек 2018Jean Bos Nadworny kucharz króla Belgów, szef kuchni w restauracji Eco Hotelu Agit
покажите деталиNowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin
30 лис 2018"Właściciele AGIT Hotel Congress & SPA, wizjonersko rozbudowują kompleks budynków i w tej wizji jest miejsce ...
покажите деталиArtykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”
3 лис 2018Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.
покажите деталиTop 10 tatarów w Lublinie | Dziennik Wschodni
14 янв 2018"Jean Bos żongluje smakami, tradycyjną i nowoczesną techniką, z lekkością i wdziękiem tworzy na talerzu gastronomiczne ...
покажите деталиAGIT wśród 10 najciekawszych restauracji w Lublinie
13 янв 2018w zestawieniu Dziennika Wschodniego. "Troć wędzona na przystawkę, krem z maślanki z kwiatami w roli zupy, pieczona ...
покажите деталиNajlepsza restauracja w Polsce
1 май 2017Zobaczcie wyniki plebiscytu wiosennej edycji Restaurant Week.
покажите деталиHotel Agit gościł Szefów Kuchni z całego świata
4 июнь 2016Smaki świata w Hotelu Agit - Hotel AGIT w dniach 4-5 czerwca 2016 r. gościł najlepszych Szefów Kuchni z całego ...
покажите деталиNajlepsi gotują w Lublinie
2 июнь 2016Rozmowa z Jeanem Bosem, pomysłodawcą i organizatorem Światowego Zjazdu Kucharzy Gourmonde 2016 w Lublinie.
покажите деталиMistrz kuchni Hotelu Agit Jean Bos
1 май 2016Jedzenie jest przeżyciem, poszczególne składniki potraw dostarczają człowiekowi duchowych doznań. Gastronomia ...
покажите деталиArtykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa
18 фев 2016To kuchnia, w której dania podawane są w inny sposób. Zmienia się ich wygląd, ale na końcu jest to samo ...
покажите деталиArtykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.
5 дек 2014Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.
покажите деталиMagia kuchni molekularnej Jeana Bosa w Hotelu Agit
1 авг 2014Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.
покажите деталиПри его просмотре вы соглашаетесь с использованием файлов Cookies в соответствии с настройками Вашего браузера. Подробнее в политике конфиденциальности.
ОК, закройте