Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.
Arrival
Departure
rabaty od 10 % na każdą rezerwację

Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

05 December 2014

Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.

W menu znajdziemy np. podwędzaną golonkę pod mglistą kopułą, serwowaną z gratin z ziemniaków i spaghetti. Każdy łasuch będzie urzeczony oglądając wyjątkowy pokaz kuchni molekularnej, gdy na jego oczach szef kuchni zaserwuje lody sorbetowe z ciekłego azotu.

Artukuł mogą Państwo przeczytać tutaj.

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close