Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.
Arrival
Departure
rabaty od 10 % na każdą rezerwację

Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

05 December 2014

Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.

W menu znajdziemy np. podwędzaną golonkę pod mglistą kopułą, serwowaną z gratin z ziemniaków i spaghetti. Każdy łasuch będzie urzeczony oglądając wyjątkowy pokaz kuchni molekularnej, gdy na jego oczach szef kuchni zaserwuje lody sorbetowe z ciekłego azotu.

Artukuł mogą Państwo przeczytać tutaj.

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

×
Więcej
Więcej
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close