Agit Hotel Congress & SPA, Lublin
Arrival
Departure
rabaty od 10 % na każdą rezerwację

Media

Jean Bos zdradza sekret udanej kuchni

Jean Bos zdradza sekret udanej kuchni

30 Dec 2018

Jean Bos Nadworny kucharz króla Belgów, szef kuchni w restauracji Eco Hotelu Agit

show details
Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”

Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”

3 Nov 2018

Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.

show details
European Festival of Taste

European Festival of Taste

9 Sep 2017

Oto zwycięzcy konkursu Good Chef 2017:

show details
Best Restaurant in Poland

Best Restaurant in Poland

1 May 2017

Zobaczcie wyniki plebiscytu wiosennej edycji Restaurant Week.

show details
Agit Hotel hosted chefs from all over the world

Agit Hotel hosted chefs from all over the world

4 Jun 2016

Smaki świata w Hotelu Agit - Hotel AGIT w dniach 4-5 czerwca 2016 r. gościł najlepszych Szefów Kuchni z całego ...

show details
The best cook in Lublin

The best cook in Lublin

2 Jun 2016

Rozmowa z Jeanem Bosem, pomysłodawcą i organizatorem Światowego Zjazdu Kucharzy Gourmonde 2016 w Lublinie.

show details
Children's Day at Agit Hotel

Children's Day at Agit Hotel

1 Jun 2016

Moc zabawy za darmo.

show details
Agit Hotel's Chef, Jean Bos

Agit Hotel's Chef, Jean Bos

1 May 2016

Jedzenie jest przeżyciem, poszczególne składniki potraw dostarczają człowiekowi duchowych doznań. Gastronomia ...

show details
Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa

Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa

18 Feb 2016

To kuchnia, w której dania podawane są w inny sposób. Zmienia się ich wygląd, ale na końcu jest to samo ...

show details
Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

5 Dec 2014

Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.

show details
The magic of molecular cuisine by Jean Bos

The magic of molecular cuisine by Jean Bos

1 Aug 2014

Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.

show details
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close