Szef Kuchni Hotelu AGIT Jean Bos na Europejskim Dniu Śniadania w TVP Lublin
24 Apr 2019Jean Bos zaprezentował dania, które serwowane są na co dzień w restauracji hotelowej Agit Congress&SPA
show detailsJean Bos zdradza sekret udanej kuchni
30 Dec 2018Jean Bos Nadworny kucharz króla Belgów, szef kuchni w restauracji Eco Hotelu Agit
show detailsNowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin
30 Nov 2018"Właściciele AGIT Hotel Congress & SPA, wizjonersko rozbudowują kompleks budynków i w tej wizji jest miejsce ...
show detailsArtykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”
3 Nov 2018Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.
show detailsTop 10 tatarów w Lublinie | Dziennik Wschodni
14 Jan 2018"Jean Bos żongluje smakami, tradycyjną i nowoczesną techniką, z lekkością i wdziękiem tworzy na talerzu gastronomiczne ...
show detailsAGIT wśród 10 najciekawszych restauracji w Lublinie
13 Jan 2018w zestawieniu Dziennika Wschodniego. "Troć wędzona na przystawkę, krem z maślanki z kwiatami w roli zupy, pieczona ...
show detailsBest Restaurant in Poland
1 May 2017Zobaczcie wyniki plebiscytu wiosennej edycji Restaurant Week.
show detailsAgit Hotel hosted chefs from all over the world
4 Jun 2016Smaki świata w Hotelu Agit - Hotel AGIT w dniach 4-5 czerwca 2016 r. gościł najlepszych Szefów Kuchni z całego ...
show detailsThe best cook in Lublin
2 Jun 2016Rozmowa z Jeanem Bosem, pomysłodawcą i organizatorem Światowego Zjazdu Kucharzy Gourmonde 2016 w Lublinie.
show detailsAgit Hotel's Chef, Jean Bos
1 May 2016Jedzenie jest przeżyciem, poszczególne składniki potraw dostarczają człowiekowi duchowych doznań. Gastronomia ...
show detailsArtykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa
18 Feb 2016To kuchnia, w której dania podawane są w inny sposób. Zmienia się ich wygląd, ale na końcu jest to samo ...
show detailsArtykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.
5 Dec 2014Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.
show detailsThe magic of molecular cuisine by Jean Bos
1 Aug 2014Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.
show detailsZapisz się na nasz newsletter.
By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.
OK, close