Agit Hotel Congress & SPA, Lublin
Arrival
Departure
rabaty od 10 % na każdą rezerwację

Media

Szef Kuchni Hotelu AGIT Jean Bos na Europejskim Dniu Śniadania w TVP Lublin

Szef Kuchni Hotelu AGIT Jean Bos na Europejskim Dniu Śniadania w TVP Lublin

24 Apr 2019

Jean Bos zaprezentował dania, które serwowane są na co dzień w restauracji hotelowej Agit Congress&SPA

show details
Jean Bos zdradza sekret udanej kuchni

Jean Bos zdradza sekret udanej kuchni

30 Dec 2018

Jean Bos Nadworny kucharz króla Belgów, szef kuchni w restauracji Eco Hotelu Agit

show details
Nowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin

Nowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin

30 Nov 2018

"Właściciele AGIT Hotel Congress & SPA, wizjonersko rozbudowują kompleks budynków i w tej wizji jest miejsce ...

show details
Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”

Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”

3 Nov 2018

Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.

show details
Top 10 tatarów w Lublinie | Dziennik Wschodni

Top 10 tatarów w Lublinie | Dziennik Wschodni

14 Jan 2018

"Jean Bos żongluje smakami, tradycyjną i nowoczesną techniką, z lekkością i wdziękiem tworzy na talerzu gastronomiczne ...

show details
AGIT wśród 10 najciekawszych restauracji w Lublinie

AGIT wśród 10 najciekawszych restauracji w Lublinie

13 Jan 2018

w zestawieniu Dziennika Wschodniego. "Troć wędzona na przystawkę, krem z maślanki z kwiatami w roli zupy, pieczona ...

show details
European Festival of Taste

European Festival of Taste

9 Sep 2017

Oto zwycięzcy konkursu Good Chef 2017:

show details
Best Restaurant in Poland

Best Restaurant in Poland

1 May 2017

Zobaczcie wyniki plebiscytu wiosennej edycji Restaurant Week.

show details
Agit Hotel hosted chefs from all over the world

Agit Hotel hosted chefs from all over the world

4 Jun 2016

Smaki świata w Hotelu Agit - Hotel AGIT w dniach 4-5 czerwca 2016 r. gościł najlepszych Szefów Kuchni z całego ...

show details
The best cook in Lublin

The best cook in Lublin

2 Jun 2016

Rozmowa z Jeanem Bosem, pomysłodawcą i organizatorem Światowego Zjazdu Kucharzy Gourmonde 2016 w Lublinie.

show details
Children's Day at Agit Hotel

Children's Day at Agit Hotel

1 Jun 2016

Moc zabawy za darmo.

show details
Agit Hotel's Chef, Jean Bos

Agit Hotel's Chef, Jean Bos

1 May 2016

Jedzenie jest przeżyciem, poszczególne składniki potraw dostarczają człowiekowi duchowych doznań. Gastronomia ...

show details
Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa

Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa

18 Feb 2016

To kuchnia, w której dania podawane są w inny sposób. Zmienia się ich wygląd, ale na końcu jest to samo ...

show details
Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

5 Dec 2014

Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.

show details
The magic of molecular cuisine by Jean Bos

The magic of molecular cuisine by Jean Bos

1 Aug 2014

Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.

show details
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

×
Więcej
Więcej
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close