Nowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin
Arrival
Departure
rabaty od 10 % na każdą rezerwację

Nowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin

30 November 2018

"Właściciele AGIT Hotel Congress & SPA, wizjonersko rozbudowują kompleks budynków i w tej wizji jest miejsce na restaurację Jeana Bosa w nowym wymiarze."

"To chyba najbardziej autorska restauracja w Lublinie. Jean Bos, który przez wiele lat gotował dla króla Baldwina I i Fabioli Mora y Aragon, ma doświadczenie, jakiego nie ma żaden szef kuchni w Polsce. Mistrz z życzliwym uśmiechem spogląda na wyścigi młodych, którzy prześcigają się w kulinarnych konceptach. W myśl zasady: młodzi biegną szybciej, starsi znają drogę – dozuje kolejne zmiany w menu. Za każdym razem trafiając w punkt."

"Pralina z kaczki, rybna z risotto, łosoś z grilla z krewetką i małżami św. Jakuba, genialny okoń cordon bleu na sosie rakowym, pieczony boczek z krewetkami królewskimi to nowe propozycje w karcie restauracji Eco. Maestro Jean Bos po raz kolejny gotuje nam to, co gotował dla królewskiej pary w Belgii."

https://www.jemlublin.pl/eco-hotel-agit-2/#more-1218

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

×
Więcej
Więcej
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close