Nowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin
Arrival
Departure
rabaty od 10 % na każdą rezerwację

Nowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin

30 November 2018

"Właściciele AGIT Hotel Congress & SPA, wizjonersko rozbudowują kompleks budynków i w tej wizji jest miejsce na restaurację Jeana Bosa w nowym wymiarze."

"To chyba najbardziej autorska restauracja w Lublinie. Jean Bos, który przez wiele lat gotował dla króla Baldwina I i Fabioli Mora y Aragon, ma doświadczenie, jakiego nie ma żaden szef kuchni w Polsce. Mistrz z życzliwym uśmiechem spogląda na wyścigi młodych, którzy prześcigają się w kulinarnych konceptach. W myśl zasady: młodzi biegną szybciej, starsi znają drogę – dozuje kolejne zmiany w menu. Za każdym razem trafiając w punkt."

"Pralina z kaczki, rybna z risotto, łosoś z grilla z krewetką i małżami św. Jakuba, genialny okoń cordon bleu na sosie rakowym, pieczony boczek z krewetkami królewskimi to nowe propozycje w karcie restauracji Eco. Maestro Jean Bos po raz kolejny gotuje nam to, co gotował dla królewskiej pary w Belgii."

https://www.jemlublin.pl/eco-hotel-agit-2/#more-1218

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close